William van Oene maakt overstap naar VSW

| 02-06-2017

William van Oene verruilt komende zomer zondag derdeklasser SV Zwolle voor zaterdag vierdeklasser VSW. De 26-jarige goaltjesdief kwam vorig jaar over van Edon, maar heeft toch besloten om weer terug te keren in het zaterdagvoetbal. Naast de komst van Van Oene haalde VSW nog vijf spelers. SV Zwolle voegt op haar beurt vijf nieuwe namen toe aan de eerste selectie.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Tegenover het vertrek van Van Oene staat voor SV Zwolle de komst van Tom Hovenkamp en Robert Flierman. Zij komen over van het tweede elftal van Heino. Daarnaast komt Martijn Hollewand over van het tweede elftal van Rohda Raalte en maakt Jelle Jagersma de overstap van vijfdeklasser IJVC uit IJlst. Doelman David Veldman is aankomend seizoen ook nieuw bij SV Zwolle. De vereniging neemt afscheid van Tom Bouwhuis, Floris ten Have en Richard Huizing, die stoppen. Rick Konkelaar volgt het voorbeeld van Van Oene en vertrekt ook naar VSW. Reservedoelman Ruben Bartelds kiest eveneens voor een andere club en gaat spelen in de JO19-jeugd van ZAC.

Ook VSW versterkt zich
Zaterdag vierdeklasser VSW versterkt zich ook flink. Naast Van Oene en Konkelaar krijgt het de beschikking over nog vier spelers. Mahsum Yakar, aan het begin van dit seizoen spelend voor SV Zwolle, voegt zich bij de selectie, terwijl de andere drie aanwinsten afkomstig zijn uit Wijhe. Sander Horstman, Nick van de Kolk en Ruben Lieftink verruilen Wijhe ’92 voor de vereniging in Windesheim.

Voetbal, SV Zwolle, VSW

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws