Wijthmen viert feest rond 50-jarig bestaan

| 29-04-2019

Voetbalvereniging Wijthmen bestaat vijftig jaar en viert dat in mei met een heus jubileumweekend. Op vrijdag 17 mei is er een receptie en een dag later zijn er de nodige activiteiten voor alle leeftijden. Daarnaast wordt er online een quiz aangeboden.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De voetbalvereniging Wijthmen werd opgericht op 28 april 1969 en dat gebeurde bij café De Mol. In die vijftig jaar heeft Wijthmen een stevige plaats verworven in de gemeenschappen Wijthmen, Herfte en Zalné en mede daarom wordt het jubileum groots gevierd. Op vrijdag 17 mei is er een receptie voor bevriende verenigingen, sponsoren, de club van 50 en de ereleden van de club. Een dag later is iedereen welkom op het sportpark van de club. Dan is er een sport- en speeldag voor de jeugd en 's avonds is er een groot jubileumfeest voor alle leden en vrijwilligers van Wijthmen.

Quiz
Naast de festiviteiten is er door wijthmen.nl en Historisch Wijthmen een speciale quiz in elkaar gezet. Er zijn 21 vragen opgesteld over de geschiedenis van de club en deze zijn te vinden in de Kahoot App. In de app, die te downloaden is op iedere smartphone, kun je zoeken op 'VVWijthmen 50 jaar' en vervolgens de vragen beantwoorden. Daarnaast is het mogelijk om in de app een competitie op te starten, zodat je het op kunt nemen tegen bekenden.

Voetbal, Wijthmen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws