Wieringa en Vijfschaft winnen in Boerakker

| 15-10-2018

Niels Wieringa en Jordy Vijfschaft hebben zaterdag de koppelrun in Boerakker op hun naam gezet. De atleten van THOR Zwolle kregen tijdens de survivalrun in Boerakker 58 hindernissen voor de kiezen en lieten de concurrentie ver achter zich. Met een voorsprong van liefst zeventien minuten waren ze het snelste koppel van de dag.

Niet alleen Wieringa en Vijfschaft kwamen namens THOR in actie, ook individueel deden er atleten mee. Hanneke van den Belt liep bij de dames naar een vierde plaats, terwijl Berend Feldbrugge bij de recreanten vierde werd. Daarnaast was er nog een jeugdwedstrijd en die werd een prooi voor Gwen Kelderman. De jonge atlete debuteerde in de JSC C-categorie en kwam meteen met de winst naar huis. Kelderman liep lang op de tweede plaats, maar bij een zware combinatiehindernis haalde ze de koploper in.

Ede
Op zondag was er in Ede een survivalrun over 8 kilometer. Jurrian van Dam snelde daar naar een tiende plaats en bij de dames kwam Kim Lammers tot eenzelfde eindklassering. Veteraan Rinke van der Meer viel met een vierde plaats net buiten het podium, terwijl de recreanten Lysanne de Vries en Josien Drenten respectievelijk derde en zevende werden.

Survival, THOR Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws