Weer twee nederlagen SV Zwolle Handbal

| 03-11-2015

Voor SV Zwolle Handbal was het afgelopen weekeinde er opnieuw eentje om snel te vergeten. Vorige week bleven zowel de heren als de dames al puntloos en dat vervelende feitje herhaalde zich. De herenformatie verloor met 24-14 van Plus Severijn Heeten, terwijl de dames hun meerdere moesten erkennen in E & A: 30-15.

De Zwolse heren hadden het zaterdag in vrijwel het hele duel moeilijk. In de beginfase liep het tot 2-2 nog wel gelijk op, maar in het vervolg liep Heeten verder en verder uit. De thuisploeg maakte op 2-2 vijf punten achter elkaar, een tik die Zwolle niet meer te boven kwam. Bij rust keken de bezoekers tegen een 11-6 achterstand aan en na rust werd dat verschil alleen maar groter. Heeten liep na de onderbreking uit naar een voorsprong van tien punten en won uiteindelijk met 24-14. Naast de nederlaag incasseerde SV Zwolle nog een tik. In de slotfase liep hoekspeler Jordy Hendriks een zware blessure op, waardoor hij voorlopig uit de roulatie is.

Ook voor de damesploeg van SV Zwolle Handbal was het geen prettige zaterdag. De formatie moest op bezoek bij het tweede team van E & A, dat over de gehele wedstrijd gezien een maatje te groot was. In de eerste helft stond Zwolle al binnen de kortste keren met 3-0 achter en bij rust was het zelfs al 15-8. Ook in het tweede bedrijf kwam de Zwolse formatie er totaal niet aan. De ploeg creƫerde aardig wat kansen, maar kon deze niet verzilveren. E & A deed dit echter wel, waardoor de twee punten in Arnhem bleven: 30-15. Aankomende zondag spelen beide ploegen een thuisduel. De dames treffen SDOL en de heren spelen tegen E & A. De duels beginnen respectievelijk om 12.15 uur en 14.35 uur.

Handbal, SV Zwolle Handbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws