Week lang sporten in de zomervakantie

| 20-06-2017

PEC Zwolle, SportService Zwolle en het Landstede Sportcentrum organiseren van 31 juli tot en met 4 augustus een week lang sporten voor kinderen uit de eigen stad. Het gaat om kinderen die, om verschillende sociale redenen, niet op zomervakantie kunnen. Thema's zoals vitaliteit, sportiviteit en samenwerken staan gedurende de week centraal. “Het project draagt de naam Kids United Sport Zwolle”, laat de organisatie weten.

De week wordt gevuld met de sporten voetbal, basketbal, handbal en volleybal. Deze sportactiviteiten worden aangevuld met andere leuke activiteiten, zoals een rondleiding door het stadion van PEC Zwolle en door het Landstede Sportcentrum. Ook staat survivallen op het programma en wordt er een duik genomen in het zwembad. “Het doel van deze week? Kinderen uit de groepen 6, 7 en 8, die om eerdergenoemde redenen niet op zomervakantie gaan, een sportieve, leuke en educatieve week bieden.” Om de week tot een groot succes te maken worden ook topsporters van PEC Zwolle, Sercodak Dalfsen, Landstede Basketbal en Regio Zwolle Volleybal ingezet. En uiteraard is ook de ondersteuning van vrijwilligers van belang. Vrijwilligers kunnen zich melden bij Tomas Toma via ttomano@spmpeczwolle.nl.

Voor meer informatie over de aanmeldprocedure kan contact worden opgenomen met SportService Zwolle. Dit kan door te bellen naar 038-4236686 of door te mailen naar Koen Tip: k.tipno@spmsportservicezwolle.nl.

SportService Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws