VV Berkum gastheer voor Voetbaldagen

| 13-01-2015

Voetbalvereniging Berkum is van maandag 10 tot en met woensdag 12 augustus gastheer voor de Voetbaldagen van ProjectSports. Voetballers geboren tussen 1 januari 1998 en 31 december 2008 krijgen dan drie dagen lang training in alle facetten van het voetbal. “Aanvallen, verdedigen en omschakelen, alles komt aan bod”, meldt de organisatie.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Tijdens de voetbaldagen krijgen de deelnemers, onder leiding van gediplomeerde trainers, een gevarieerd programma voorgeschoteld. De trainingen vinden dagelijks plaats van 10.00 tot 16.00 uur en daarbij is het niet mogelijk om te overnachten. “Onderdelen die aan bod komen zijn onder andere trainings- en wedstrijdoefeningen en vaardigheids- en circuitvormen.” Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers ook een promotiepakket, met daarin onder meer een uniek tenue, een bal en een certificaat met bijbehorende groepsfoto. De voetbaldagen worden gehouden op vier verschillende locaties, waar sportpark De Vegtlust er één van is.

De inschrijving verloopt ook dit jaar weer via www.projectsports.nl en kost 97,50 euro per persoon. Om je in te schrijven dien je in het bezit te zijn van een KNVB-relatiecode, die te vinden is op je spelerspas. “En anders kun je de code opvragen via de ledenadministratie van je club. Jongens en meisjes die geen lid zijn van een voetbalvereniging worden verzocht voorafgaand aan de inschrijving contact op te nemen met Robin Koggel. Dit kan door te mailen naar infono@spmprojectsports.nl.

VV Berkum, Voetbal, Sportpark De Vegtlust

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws