Vriendentoernooi goed voor 1.000 euro

| 29-03-2016

Het jaarlijkse Winners Vriendentoernooi van zaalvoetbalvereniging WRZV heeft afgelopen donderdag 1.000 euro opgeleverd voor WRZV De Boog. Uit handen van Joop van Ommen ontving voorzitter Bert Klaassen de bijbehorende cheque. Met het geldbedrag gaat WRZV De Boog haar vrijwilligers in het nieuw steken. “Ik ben enorm blij en verrast. Dit is een hele leuke verrassing”, reageert Klaassen.

Het Winners Vriendentoernooi wordt al sinds 2010 georganiseerd en staat ieder jaar in het teken van G-voetbal. Zaalvoetbalvereniging WRZV De Boog houdt ieder jaar verschillende Winnerstoernooien en met het Vriendentoernooi wordt geld opgehaald voor deze evenementen. “De jaarlijkse vriendenavond is natuurlijk al een geweldige avond, met zoveel deelnemers en betrokkenheid voor het G-voetbal. Het bedrag gaan we besteden aan nieuwe kleding voor onze vrijwilligers, die wekelijks de G-voetballers begeleiden”, zegt voorzitter Klaassen, die zag dat er veel prominenten aanwezig waren. Erben Wennemars was van de partij, Ronald Mulder voetbalde mee en ook Arne Slot en Gerard Nijkamp trapten een balletje.

Organisator Freddy Eikelboom kijkt met een tevreden gevoel terug op het benefiettoernooi. “Het was net als voorgaande jaren weer een geslaagde avond. Het is prachtig om te zien hoe jong en oud, mannen en vrouwen en mensen met een beperking samen plezier kunnen hebben.” Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door SWZ, terwijl de Fair Play-prijs naar Autohandel Voorst ging. Deze werd uitgereikt door Wennemars. “Dit is wat mij betreft de mooiste prijs die je kan winnen. Verder was dit wederom een geweldige avond, waaraan ik graag wil meewerken. Ik zeg dan ook toe dat ik volgend jaar weer van de partij ben”, aldus de oud-schaatser.

G-voetbal, WRZV De Boog, WRZV-hallen, Winnerstoernooi, Zaalvoetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws