Volleybalsters Westenholte boeken zege

| 31-03-2012

De volleybalsters van Bas Autowas Westenholte hebben zaterdagmiddag in Deventer op bezoek bij het laaggeklasseerde DeVolCo ’88 een 1-3 overwinning geboekt. “Zeer knap van de dames, zeker gezien de personele bezetting”, vertelt coach Ron Kranenburg, die geen beroep kon doen op Susan Huttinga en Michelle Wienen. Daarnaast moest Bernadette Kragt vanwege een knieblessure al vroegtijdig de wedstrijd staken.

“We hebben op het laatste moment A-speelster Tessa Reuvekamp meegenomen naar Deventer en dat was maar goed ook”, aldus Kranenburg. Reuvekamp verving in de derde set de geblesseerde Kragt en speelde vervolgens zeker niet onverdienstelijk. “Ze had wel de bibbers, maar dat was ook niet zo gek. We hebben haar immers plotseling weggehaald bij haar eigen team en ze had nog nooit in het eerste gespeeld. Maar ze heeft het heel goed gedaan.” De formatie uit Westenholte won tegen DeVolCo de eerste set met 23-25. Daarna ging de tweede set nipt verloren: 25-23. En nadat de derde set met de hakken over sloot werd binnengehaald (26-28), werd de vierde set eenvoudig gewonnen (16-25).

Landstede Volleybal
De dames van Landstede Volleybal zijn niet in het feestgedruis van de vorige week behaalde titel blijven hangen. De kersverse kampioen had op bezoek bij Renswouw geen problemen met de thuisploeg en won uiteindelijk in vier sets. Alleen in de tweede set moest Landstede met 25-18 het onderspit delven, maar de overige drie sets waren de dames heer en meester. Uiteindelijk won de ploeg van trainer Siemen Klaver met 22-25, 25-18, 20-25 en 19-25.

Volleybal, Volleybalvereniging Voorsterslag, VC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws