Volleybaldames Westenholte op titelkoers

| 15-03-2010

Officieel is de titel nog niet helemaal binnen, maar de dames van Volleybalvereniging Westenholte durven de weddenschap al wel aan. Komend weekeinde worden zij kampioen en zullen daarmee promotie afdwingen naar de tweede divisie. Dat had eigenlijk afgelopen speelronde al gekund, alleen gooide Dalvo roet in het eten door van Landstede 2 te winnen. Daardoor maakt ook Dalvo nog een heel kleine kans op het kampioenschap.

De meiden van Bas Autowas Westenholte hebben daar echter geen boodschap aan. Afgelopen weekend wonnen ze overtuigend met 3-1 van nummer drie VC De Draai en, hoewel de competitie nog vier speelronden op het programma heeft staan, gaan de Zwolse volleybalsters er vanuit dat zij zaterdag kampioen zullen worden. Indien er dan gewonnen wordt van Van Dalfsen, een laagvlieger in de derde divisie, gaan de kurken los. De wedstrijd start om 14.30 uur in sporthal Het Anker aan de Meester Koolenweg 10 in Zwolle.

De voorbereidingen op het komende kampioenschap zijn in ieder geval al in volle gang. Er wordt door de dames gesproken over de platte kar, champagne en natuurlijk over een eigen kampioensshirt. Hoe gaat die eruit zien? Een korte of lange mouw, welke kleur wordt er gekozen en zeker niet onbelangrijk, een ronde hals of een v-hals? En wat komt er op het shirt te staan? Zo zijn de dames al een hele tijd bezig om er op en top uit te zien, maar er moet nog wel gevolleybald worden. Nu maar hopen dat ze ook werkelijk kampioen worden!

Volleybal, Volleybalvereniging Voorsterslag, Sporthal Het Anker

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws