Voetbalclinic voor meisjes bij WVF en CSV

| 03-03-2016

De voetbalvelden van WVF en CSV ’28 zijn deze maand decor voor het traditionele schoolvoetbaltoernooi. Maar niet alleen het toernooi wordt op deze velden gespeeld, ook is er voorafgaand een clinic voor meisjes. Zo rond de 150 meiden krijgen via de clinic de kans om zich goed voor te bereiden op de voorronde-wedstrijden van het Zwolse schoolvoetbaltoernooi.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

SportService Zwolle komt in samenwerking met PEC Zwolle Vrouwen, WVF, CSV ’28 en Landstede met de clinic voor meisjes. De bedoeling is om de meiden op een leuke manier kennis te laten maken met voetbal en om zich zo optimaal voor te bereiden op het toernooi. “De reden dat deze clinics nu worden aangeboden komt niet uit de lucht vallen. Zwolle is hard op weg om damesvoetbal meer op de kaart te zetten. De vrouwen van PEC Zwolle timmeren hard aan de weg, hebben het organisatorisch goed voor elkaar en gaan steeds beter voetballen. Ook de voetbalverenigingen WVF en CSV ’28 kennen meisjesvoetbal en gaan daar mogelijk in samenwerken”, laat SportService Zwolle weten.

De animo voor de clinics is groot. In totaal hebben 150 meisjes zich aangemeld voor de clinics, die gegeven worden met hulp van de dames van PEC Zwolle. Op woensdag 9 maart wordt er getraind bij WVF en een week later strijken de deelnemers neer bij CSV ’28. Beide middagen zijn van 14.30 tot 15.50 uur.

Voetbal, SportService Zwolle, WVF, CSV ‘28, Schoolvoetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws