shirt_19.pngSDC Putten
09/11
Berkumshirt_1.png
shirt_46.pngEnter Vooruit
09/11
WVFshirt_4.png
shirt_3.pngBe Quick ‘28
09/11
ZACshirt_10.png
shirt_9.pngHTC
09/11
DSV '61shirt_170.png
shirt_6.pngZwolsche Boys
09/11
Elspeetshirt_46.png
shirt_172.pngVEVO
09/11
Dieze Westshirt_13.png
shirt_99.pngSEH
09/11
VSWshirt_11.png
shirt_66.pngNoord Veluwe
09/11
Wijthmenshirt_12.png
shirt_56.pngWZC Wapenveld
09/11
CSV ‘28shirt_7.png
shirt_5.pngSVI
09/11
Drachtster Boysshirt_1.png
shirt_78.pngHeeten
10/11
Ulu Sporshirt_15.png
shirt_14.pngSV Zwolle
10/11
Letteleshirt_118.png

Week 38 39 40 41 42 43 44 45 46
VOETBALPEC ZWOLLEPEC ZWOLLE VROUWEN

John Venema wint ‘Spijkerman Sports TOTO’

John Venema is dit keer winnaar geworden van de ‘Spijkerman Sports TOTO’. Hij voorspelde, net als Robbin Bastiaan, negen van de twaalf wedstrijden goed.

| 29 Minuten geleden.

Zondag in een notendop: SV Zwolle wint derby

‘Zondag in een notendop’ met aandacht voor de derby tussen SV Zwolle en Ulu Spor, de zege van Landstede Hammers op Donar en voor hockey en vrouwenvoetbal.

| 16 Uur geleden.

SV Zwolle laat helemaal niets heel van Ulu Spor

SV Zwolle heeft op eigen veld de stadsderby tegen Ulu Spor met groots machtsvertoon gewonnen. Na een rode kaart voor de gasten eindigde het duel in liefst 7-1.

| 16 Uur geleden.

Zaterdag in vogelvlucht: SVI verliest thuis

In de rubriek ‘Zaterdag in vogelvlucht’ bundelen wij de belangrijkste en meest in het oog springende Zwolse sportmomenten. Ditmaal onder andere SVI en korfbal.

| 1 Dag geleden.

Gouden Schoen en toen: Spits Joey Kroes

Joey Kroes werd in 2014 winnaar van de Zwolse Gouden Schoen, uitgereikt aan de topscorer van het Zwols Kampioenschap Voetbal. Hoe is het hem daarna vergaan?

| 4 Dagen geleden.

Spijkerman Sports TOTO: ‘Zeker een derby’

Jan Verheijen als nieuwe trainer van Ulu Spor. Dat was afgelopen zomer één van de meest opzienbarende nieuwtjes. “Het bevalt hartstikke goed”, aldus Verheijen.

| 5 Dagen geleden.

Rudy Kruger wint ‘Spijkerman Sports TOTO’

Rudy Kruger is dit keer winnaar geworden van de ‘Spijkerman Sports TOTO’. Hij voorspelde als enige deelnemer negen van de twaalf wedstrijden goed.

| 6 Dagen geleden.

Wat opviel bij PEC Zwolle: Weer blessure

PEC Zwolle leverde opnieuw een matige prestatie. In Heerenveen maakte de Zwolse ploeg nooit aanspraak op een positief resultaat: 1-0. Drie dingen die opvielen.

| 8 Dagen geleden.

Zaterdag in vogelvlucht: Geen winnaar

‘Zaterdag in vogelvlucht’ met onder meer de Zwolse derby tussen WVF en Be Quick ‘28, de nederlaag van Landstede Hammers én de derde verliespartij op rij voor PEC Zwolle.

| 8 Dagen geleden.

Stegeman wijzigt niets: ‘Geen ontzag tonen’

PEC Zwolle moet het op bezoek bij SC Heerenveen nog steeds stellen zonder Kenneth Paal. De vleugelverdediger kampt met een flinke blessure.

| 9 Dagen geleden.

Gouden Schoen en toen: Mehran Ali Pour Asli

Mehran Ali Pour Asli (25) werd in 2012 winnaar van de Zwolse Gouden Schoen. Hij scoorde dat jaar twaalf keer, het meeste ooit. Hoe is het hem daarna vergaan?

| 11 Dagen geleden.

Spijkerman Sports TOTO: ‘Aan het sleutelen’

WVF had slechter kunnen beginnen aan het nieuwe seizoen. De teller in de competitie staat al keurig op zes punten. Zaterdag wacht een treffen met Be Quick '28.

| 11 Dagen geleden.

Kick Duim wint ‘Spijkerman Sports TOTO’

Kick Duim is dit keer winnaar geworden van de ‘Spijkerman Sports TOTO’. Hij voorspelde, net als Timo Goudbeek, negen van de dertien wedstrijden goed.

| 14 Dagen geleden.

Zondag in een notendop: Spectaculair hockey

‘Zondag in een notendop’ met aandacht voor de overwinning van Landstede Hammers, de thuisnederlaag van PEC, spectaculair hockey en zondagvoetbal.

| 14 Dagen geleden.

Wat opviel bij PEC Zwolle: Lachman en Vito

PEC Zwolle kon in eigen huis niet stunten tegen titelkandidaat PSV en ging duidelijk met 0-4 onderuit. Vier dingen die opvielen tijdens PEC Zwolle tegen PSV.

| 14 Dagen geleden.

Zaterdag in vogelvlucht: WK-zilver en 3-3

‘Zaterdag in vogelvlucht’ met onder meer het WK-zilver van Anna van der Breggen, het krankzinnige gelijkspel (3-3) van HTC en het eredivisiedebuut van de waterpolodames.

| 15 Dagen geleden.

‘Branco slijpt de messen’ zegeviert opnieuw

Het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz is - net als vorig jaar - gewonnen door ‘Branco slijpt de messen’. Het winnende team kwam tot een totaal van 97 punten.

| 16 Dagen geleden.

Foto’s Zwols Kampioenschap Voetbalquiz

Fotoreportage van de zevende editie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz. De hersens van de Zwolse ‘voetbalfreaks’ werden wederom flink aan het werk gezet.

| 16 Dagen geleden.