shirt_3.pngBe Quick ‘28
Den Hamshirt_191.png
shirt_53.pngHulzense Boys
WVFshirt_4.png
shirt_112.pngOWIOS
ZACshirt_10.png
shirt_6.pngZwolsche Boys
Hulshorstshirt_150.png
shirt_69.png's Heerenbroek
Dieze Westshirt_13.png
shirt_172.pngVEVO
VSWshirt_11.png
shirt_99.pngSEH
Wijthmenshirt_12.png
shirt_9.pngHTC
BASshirt_153.png
shirt_5.pngSVI
Pelikaan Sshirt_3.png
shirt_7.pngCSV ‘28
Kampenshirt_65.png
VOETBALPAK_HB12.pngASV De Dijk
Berkumshirt_1.png
shirt_14.pngSV Zwolle
Ulu Sporshirt_15.png

Week 39 40 41 42 43 44 45 46 47
VOETBALPEC ZWOLLEPEC ZWOLLE VROUWEN

Spijkerman Sports TOTO: ‘Miste de power’

Zwolsche Boys moet het na vijf wedstrijden doen met een puntentotaal van negen en dat hadden ze bij de club graag anders gezien. Trainer Bart Ester in ieder geval.

| 16 Uur geleden.

Chris Zijda wint ‘Spijkerman Sports TOTO’

Chris Zijda is dit keer winnaar geworden van de ‘Spijkerman Sports TOTO’. Hij voorspelde, net als Michel Koning en Roy Bakker, negen van de elf wedstrijden goed.

| 1 Dag geleden.

Zondag in een notendop: EK-brons en zeges

‘Zondag in een notendop’ met aandacht voor onder meer SV Zwolle en Ulu Spor, de thuiszege van PEC Zwolle en de bronzen EK-medaille voor Kirsten Wild.

| 2 Dagen geleden.

PEC Zwolle - ADO Den Haag in 40 foto's

PEC Zwolle maakte weer eens een goal en won op eigen bodem ook nog van ADO Den Haag: 3-1. Fotograaf Hans Smit maakte een mooie fotoreportage van het duel.

| 2 Dagen geleden.

Wat opviel bij PEC Zwolle: Grote opluchting

De opluchting in het MAC3Park Stadion was groot, want door een 3-1 zege op ADO Den Haag pakte PEC Zwolle eindelijk weer drie punten. Drie dingen die opvielen.

| 2 Dagen geleden.

Zaterdag in vogelvlucht: VSW en hardlopen

‘Zaterdag in vogelvlucht’ met aandacht voor de twaalfde editie van de StadshagenRun, amateurvoetbal, korfbal en de eerste zege van Regio Zwolle Volleybal.

| 3 Dagen geleden.

Van Crooij: ‘Wij zijn voetballend veel beter’

Vito van Crooij. Dat is de naam die rond PEC Zwolle al wekenlang te horen is. De buitenspeler wordt gezien als één van de verlossers en lijkt tegen ADO te gaan spelen.

| 4 Dagen geleden.

Op stap met voetbaldier Tom IJzerman

In de rubriek ‘Op stap met…’ drinken wij een bakje koffie of een kopje thee met een Zwolse sporter/trainer. Dit keer met Tom IJzerman, de hoofdtrainer van Dieze West.

| 5 Dagen geleden.

Gouden Schoen en toen: ‘Vergeten’ Mark Meijer

Mark Meijer (23) werd in 2013 winnaar van de Zwolse Gouden Schoen. Hij maakte zeven goals en dat was voldoende. Hoe is het hem daarna vergaan?

| 6 Dagen geleden.

Spijkerman Sports TOTO: ‘Het is mooi spannend’

VSW haalde uit de eerste vier wedstrijden het keurige totaal van tien punten, maar dat geldt voor meerdere ploegen. Waaronder CSV ‘28, de volgende opponent.

| 7 Dagen geleden.

Marco Onderberg: ‘Geniet met volle teugen’

In de rubriek ‘Schoenen, bal, veldje, liefde’ bespreken wij met een Zwolse sporter of sportliefhebber vier vaste onderwerpen. Dit keer met Marco Onderberg.

| 7 Dagen geleden.

Win kaarten voor PEC Zwolle - ADO Den Haag

Geef het juiste antwoord op de prijsvraag en maak kans om, met een tweede persoon, gratis bij het competitieduel tussen PEC Zwolle en ADO Den Haag te zijn.

| 8 Dagen geleden.

John Venema wint ‘Spijkerman Sports TOTO’

John Venema is dit keer winnaar geworden van de ‘Spijkerman Sports TOTO’. Hij voorspelde, net als Robbin Bastiaan, negen van de twaalf wedstrijden goed.

| 8 Dagen geleden.

Zondag in een notendop: SV Zwolle wint derby

‘Zondag in een notendop’ met aandacht voor de derby tussen SV Zwolle en Ulu Spor, de zege van Landstede Hammers op Donar en voor hockey en vrouwenvoetbal.

| 9 Dagen geleden.

SV Zwolle laat helemaal niets heel van Ulu Spor

SV Zwolle heeft op eigen veld de stadsderby tegen Ulu Spor met groots machtsvertoon gewonnen. Na een rode kaart voor de gasten eindigde het duel in liefst 7-1.

| 9 Dagen geleden.

Zaterdag in vogelvlucht: SVI verliest thuis

‘Zaterdag in vogelvlucht’ met aandacht voor de nederlaag van SVI, twee korfbalzeges, het eerste puntje voor Swol 1894 en de competitiestart van Regio Zwolle Volleybal.

| 10 Dagen geleden.

Gouden Schoen en toen: Spits Joey Kroes

Joey Kroes werd in 2014 winnaar van de Zwolse Gouden Schoen, uitgereikt aan de topscorer van het Zwols Kampioenschap Voetbal. Hoe is het hem daarna vergaan?

| 13 Dagen geleden.

Spijkerman Sports TOTO: ‘Zeker een derby’

Jan Verheijen als nieuwe trainer van Ulu Spor. Dat was afgelopen zomer één van de meest opzienbarende nieuwtjes. “Het bevalt hartstikke goed”, aldus Verheijen.

| 14 Dagen geleden.