shirt_220.pngSCD '83
31/08
HTCshirt_9.png
shirt_6.pngZwolsche Boys
31/08
Lemeleshirt_118.png
shirt_11.pngVSW
31/08
CSV ‘28shirt_7.png
shirt_12.pngWijthmen
31/08
DESshirt_319.png
shirt_1.pngBerkum
31/08
SC Genemuidenshirt_218.png
shirt_4.pngWVF
31/08
DOS Kampenshirt_35.png
shirt_13.pngDieze West
31/08
Oeneshirt_62.png
shirt_5.pngSVI
31/08
Heinoshirt_316.png
shirt_1.pngSchalkhaar
31/08
ZACshirt_10.png
shirt_3.pngBe Quick ‘28
31/08
DedemsvaartVOETBALPAK_2H12.png
shirt_14.pngSV Zwolle
01/09
OVC '21shirt_130.png
shirt_15.pngUlu Spor
01/09
Vaassenshirt_187.png

Week 30 31 32 33 34 35 36 37 38
VOETBALPEC ZWOLLEPEC ZWOLLE VROUWEN

Teleurstellende start voor PEC Zwolle Vrouwen

PEC Zwolle Vrouwen is de competitie begonnen met een 2-4 nederlaag tegen ADO Den Haag. De twee Zwolse treffers kwamen op naam van tegenstanders.

| 16 Uur geleden.

Mustafa Saymak definitief terug in Zwolle

Mustafa Saymak en PEC Zwolle zijn herenigd. Zijn contract bij Rizespor is ontbonden en inmiddels heeft PEC hem voor drie seizoenen vastgelegd.

| 22 Uur geleden.

In memoriam: PEC-icoon Leo Koopman

PEC Zwolle-clubtopscorer aller tijden Leo Koopman is op 84-jarige leeftijd overleden. Hij was in de periode van 1957 tot en met 1966 goed voor 129 doelpunten.

| 22 Uur geleden.

Stegeman blijft positief: ‘Zie goede dingen’

PEC Zwolle-trainer John Stegeman is er schor van. Hij heeft een, zo zegt hij zelf, enerverende trainingsweek achter de rug. Alles om tegen Sparta volle bak te gaan.

| 1 Dag geleden.

Jarno Westerman tekent eerste profcontract

Jarno Westerman heeft zijn eerste profcontract bij PEC Zwolle getekend. De aanvaller liet zich in de voorbereiding van zijn beste kant zien en ligt nu tot 2022 vast.

| 2 Dagen geleden.

Joran Pot: ‘Kampioenspoule halen is lastiger’

Joran Pot was jarenlang assistent-trainer bij PEC Zwolle Vrouwen, maar dit seizoen is dat anders. Hij is de hoofdtrainer en blikt vooruit op de competitiestart.

| 2 Dagen geleden.

Win kaarten voor PEC Zwolle tegen Sparta

Geef het juiste antwoord op de prijsvraag en maak kans om, met een tweede persoon, gratis bij het competitieduel tussen PEC Zwolle en Sparta te zijn.

| 5 Dagen geleden.

Reijnen over penalty: ‘Meerdere liepen in’

Hoe je het ook bekijkt, het penaltymoment tijdens Vitesse tegen PEC Zwolle (3-0) was het breekpunt in de wedstrijd. Reijnen blikt terug en legt uit.

| 7 Dagen geleden.

Wat opviel bij PEC: VAR-circus, geen Lachman

PEC Zwolle is er bij Vitesse niet in geslaagd om de hatelijke nul achter zich te laten, het werd 3-0. Vier dingen die opvielen, waaronder het afscheid van een clubicoon.

| 7 Dagen geleden.

Stegeman laat Bruns starten: ‘Leeg spelen’

Thomas Bruns wordt direct voor de leeuwen gegooid als PEC Zwolle op bezoek gaat bij Vitesse. De middenvelder is pas kort in Zwolle, maar dat is voldoende.

| 8 Dagen geleden.

Thomas Bruns op huurbasis naar PEC Zwolle

PEC Zwolle kan per direct beschikken over de diensten van Thomas Bruns. De 27-jarige middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van Vitesse.

| 10 Dagen geleden.

Overwerk voor Mous: ‘Ik had het druk ja’

Als iemand het druk had in Stadion Galgenwaard, dan was het PEC Zwolle-doelman Xavier Mous wel. De goalie kijkt terug op een dag vol overwerk.

| 12 Dagen geleden.

Wat opviel bij PEC: Schiettent en debutant

PEC Zwolle is met 3-1 onderuit gegaan bij FC Utrecht. De Zwollenaren mochten van geluk spreken dat het daar bij bleef. Vier dingen die opvielen in Utrecht.

| 12 Dagen geleden.

Lachman: ‘Mededeling was hard, maar eerlijk’

Darryl Lachman stond tegen Willem II in de basis, maar kreeg eerder te horen dat hij weg mocht bij PEC Zwolle. "Die mededeling was hard, maar ook eerlijk", zegt hij.

| 15 Dagen geleden.

Maxime Bennink verkast naar Reading FC

PEC Zwolle Vrouwen neemt per direct afscheid van Maxime Bennink. De 22-jarige aanvaller vertrekt naar Reading FC, dat uitkomt in de Engelse topcompetitie.

| 16 Dagen geleden.

PEC Vrouwen haalt Dominique Bruinenberg

Dominique Bruinenberg is de nieuwste aanwinst van PEC Zwolle Vrouwen. De middenvelder komt over van Everton, dat uitkomt in de hoogste divisie van Engeland.

| 18 Dagen geleden.

Fotoreportage PEC Zwolle tegen Willem II

De competitiestart bracht PEC Zwolle weinig goeds, want Willem II was met 1-3 te sterk. Fotograaf Hans Smit legde de wedstrijd vast op de gevoelige plaat.

| 21 Dagen geleden.

Debutant Westerman: ‘Ik ben toch wel blij’

Het moet het moment van je leven zijn en voor Jarno Westerman is dat het ook wel. De nederlaag van PEC tegen Willem II zorgt voor chagrijn, maar ook een kleine lach.

| 21 Dagen geleden.