‘Vitaal Ouder Worden-dag’ op Marslanden

| 22-11-2018

Sportpark Marslanden is op woensdag 12 december decor voor de jaarlijkse ’Vitaal Ouder Worden-dag’. Van 8.45 tot 12.00 uur kunnen belangstellenden van 55 jaar en ouder gratis deelnemen aan sportieve en informatieve activiteiten. “Gedurende deze ochtend informeren we de doelgroep over een vitale leefstijl”, meldt de organisatie.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De deelnemers aan de Vitaal Ouder Worden-dag beginnen met een gezamenlijk beweegmoment. Daarna is er vanuit Fysiomobilae valpreventie, doet Het Zuiderboeltje een Jeu de Boules-clinic en geeft Koersbalclub Marslanden ook een clinic. SportService Zwolle houdt een test om te kijken hoe fit de deelnemers zij. “Vanuit Stichting Sportpark Marslanden en SportService Zwolle vinden wij het belangrijk dat 55-plussers voldoende informatie krijgen over gezondheid, vitaliteit, bewegen en sociale ontmoetingsmogelijkheden. Sporten, bewegen en beleven zijn hierbij van belang.”

Naast de activiteiten krijgen de deelnemers dus ook informatie over hoe belangrijk het is om gezond te eten, genoeg te bewegen, vitaal te zijn en hoe men sociale contacten kan opdoen en onderhouden. Belangstellenden dienen zich op 12 december tussen 8.45 en 9.00 uur te melden in de kantine van voetbalvereniging SV Zwolle. Aanmelden is niet nodig.

SportService Zwolle, Sportpark Marslanden, Jeu de boules, Het Zuiderboeltje

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws