Vijfde VrijUitActiefmarkt in De Vogellanden

| 08-10-2010

In De Vogellanden, centrum voor revalidatie, wordt zaterdag vanaf 12.00 uur de vijfde editie van de VrijUitActiefmarkt gehouden. MEE en De Vogellanden organiseren deze informatiemarkt om mensen met een beperking of chronische ziekte kennis te laten maken met alle mogelijkheden die er zijn om te sporten of (re-)creatief bezig te zijn. Tijdens deze jubileumeditie is er ook een sportinstuif van de gemeente Zwolle.

In samenwerking met BOSK, vereniging van en voor ouders van gehandicapte kinderen en (jong)volwassenen met een handicap, is de Classic Express geregeld. Dit is een uitschuifbare vrachtwagen waarin jonge talentvolle muzikanten optreden. Bij de concerten (om 12.30 uur, 13.45 uur en 15.30 uur) kunnen de bezoekers niet alleen luisteren, maar ook zelf meedoen. Verder is er voor jong en oud tijdens de VrijUitActiefmarkt volop gelegenheid om verschillende en heel uiteenlopende sporten, spellen en creatieve activiteiten uit te proberen. Denk aan rolstoelsporten, dansvormen, gymnastiek en theater.

De VrijUitActiefmarkt heeft plaats in De Vogellanden aan de Hyacinthstraat 66a in Zwolle tussen 12.00 en 16.00 uur. Wil je meer weten, bel dan naar Tineke Haan (038-4554646) of Anniek Van Vilsteren (038-4981111). Of kijk op www.vogellanden.nl.

De Vogellanden, G-sporten

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws