Vierde editie Zwolse Ladies Run op 5 april

| 16-01-2019

De vierde editie van de Zwolse Ladies Run wordt gehouden op vrijdag 5 april. Voor het evenement hebben zich inmiddels al 325 vrouwen ingeschreven. Deelnemers kunnen kiezen voor een route van 2,5 of 5 kilometer. Beide routes starten op het Grote Kerkplein en lopen dwars door de Zwolse binnenstad.

© Jan Burgman Fotografie

Onder de inschrijvers zitten al ruim vijftig moeders die met hun dochter(s) meedoen, maar ook groepjes collega’s en groepjes vriendinnen schreven zich reeds in. Het evenement is speciaal voor vrouwen. “Vrouwen vinden het leuk om ook eens een avond voor zichzelf te hebben. De run is een leuk uitje voor vriendinnen of collega’s”, zegt Nanja Schorel, die samen met zus Rianne het evenement organiseert. “Het is bovendien een mooi evenement om samen met je hardloopmaatjes naartoe te werken. Zo kom je na de winterbreak met elkaar weer in beweging”, aldus Nanja Schorel.

De route is hetzelfde als vorig jaar. Het startschot voor de 2,5 kilometer valt om 19.30 uur en om 20.20 uur is het de beurt aan de deelnemers aan de 5 kilometer. Voorafgaand aan beide afstanden is er een gezamenlijke warming-up. Inschrijven is mogelijk via www.zwolseladiesrun.nl.

Hardlopen, Zwolse Ladies Run

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws