Video: Unicef Stadshagen Kids Run

| 18-10-2010

Bijna tweehonderd kinderen hebben zaterdag meegedaan aan de derde editie van de Unicef Stadshagen Kids Run in Zwolle. De deelnemers van 6 tot 12 jaar renden rond het park bij het winkelcentrum een afstand van één kilometer. De hardloopwedstrijd werd georganiseerd door Loopsport Zwolle in samenwerking met SportService Zwolle en diende twee goede doelen, namelijk Unicef en het Jeugdsportfonds Zwolle. Voor beide goede doelen was er na afloop een cheque van 1.500 euro.

In totaal kende de Stadshagen Run ruim 1.000 inschrijvingen, want er was ook een wedstrijd voor volwassenen. BB-loper Hans Lindeboom van de Zwolse atletiekvereniging PEC 1910 maakte zijn favorietenrol meer dan waar. Hij won de 10 kilometer in een fraaie tijd van 33 minuten en 48 seconden. Bij de dames ging BB-loper Lieve Tollet van meet af aan kop en won haar race met ruime voorsprong in 42 minuten en 16 seconden. Voor een uitgebreid verslag met fotoreportage klik je hier.

SportService Zwolle, Atletiek, PEC 1910, Hardlopen, StadshagenRun, Lieve Tollet, Loopsport Zwolle, Jeugdsportfonds Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws