Video: Grote spinningmarathon Bike-4Life

| 12-05-2012

Op de pedalen voor het goede doel. Het Grote Kerkplein in Zwolle was zaterdag het toneel van de grote spinningmarathon van Stichting Bike-4Life. Onder het motto ‘iedereen verdient een morgen’ was het de bedoeling zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor KWF Kankerbestrijding. Onder leiding van professionele spinning-instructeurs werd er tien uur lang voor het goede doel gespind op het bordes van het stadhuis.

Bike-4Life is opgezet door Martin Elsendoorn, die zelf familieleden en vrienden is verloren door de ziekte kanker. De Zwollenaar wil geld ophalen door van Zwolle naar Kharkiv in Oekraïne te fietsen. “Ik heb altijd al eens lange fietstocht willen maken en het bijwonen van het EK voetbal lijkt me ook heel leuk”, aldus Martin, die met zijn lange fietstocht van 2.400 kilometer 10.000 euro hoopt op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Naast prominenten als wethouder Gerrit Piek en Erben Wennemars, zaten ook de kersverse kampioenen van Dieze West zaterdag op de spinningfietsen. Kijk voor meer info op www.bike-4life.nl.

Erben Wennemars, Fietsen, Dieze West, Wethouder Gerrit Piek, KWF Kankerbestrijding, Stichting Bike-4Life, Martin Elsendoorn

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws