Video: College bezoekt Sportief Zwolle

| 08-09-2010

In het kader van de Week van de Verbinding hebben de wethouders Gerrit Piek en Erik Dannenberg en gemeentesecretaris Oenze Dijkstra dinsdag een bezoek gebracht aan Sportief Zwolle. Door middel van een presentatie en een leuke sportquiz maakten de heren op een ontspannen wijze kennis met de nog jonge stichting.

Namens Sportief Zwolle was niet alleen de redactie van de partij, maar ook het stichtingsbestuur (Jeroen Heethaar, Martijn Verbeek en Roy Besselink) en de raad van toezicht (Jan Marcel Schutte, Gerard Marsman en Nico Rienks). Na de presentatie over het Zwolse sportplatform www.sportiefzwolle.nl werd de quiz een sportieve strijd tussen twee duo’s. Wethouder Gerrit Piek en Nico Rienks namen het op tegen wethouder Erik Dannenberg en Gerard Marsman. In eerste instantie leek het laatstgenoemde tweetal te winnen, maar de Zwolse wethouder van sport kwam samen met Nico Rienks ijzersterk terug om de zege op te eisen.

Voor de camera van Taco Koopmans reageerde wethouder Gerrit Piek aan het einde van het bezoek enthousiast over Sportief Zwolle. “Ik vind het een geweldig initiatief en ik denk dat het kans van slagen heeft. En ik hoop ook dat het slaagt, want het kan een grote bijdrage leveren aan de bekendheid van sporten in Zwolle”, aldus Piek, die de vragen tijdens de quiz heel lastig vond. “Je merkt toch dat er heel veel gebeurt op sportgebied in Zwolle en dat het heel moeilijk is om alles bij te houden. Maar wellicht gaat het in de toekomst met dit sportplatform wel lukken.”

Gemeente Zwolle, Wethouder Erik Dannenberg, Politiek, Wethouder Gerrit Piek, Week van de Verbinding, Sportief Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws