‘Verstoppertjes Arena’ op Rodetorenplein

| 29-05-2018

Stichting Sportpark Marslanden zet van 29 juni tot en met 8 juli een heuse ‘Verstoppertjes Arena’ neer op het Rodetorenplein. Groepen van maximaal dertig personen kunnen in die periode een deel van een dag reserveren, om verschillende varianten van verstoppertje te gaan spelen. Daarnaast worden er ook kampioenschappen georganiseerd.

De Verstoppertjes Arena, die bestaat uit onder andere badkuipen, tonnen, archiefkasten en autobanden, wordt neergezet aan de rechterkant van het Stadsstrand en is te reserveren voor jong en oud. Belangstellenden kunnen mailen naar verstoppertjeno@spmsportparkmarslanden.nl en dienen in de mail de volgende punten door te geven: naam plus eventueel school/organisatie, uit hoeveel personen de groep bestaat, telefoonnummer plus mailadres en de eerste, tweede en derde voorkeur qua datum en tijd. De kosten per groep bedragen 50 euro voor een uur en de arena is van 8.30 tot 21.00 uur geopend.

Kampioenschappen
Naast de normale openingstijden worden er ook speciale kampioenschappen verstoppertje georganiseerd. Er wordt in de categorieën 'open', basisschool, jongeren en studenten gestreden om de titel.

Sportpark Marslanden

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws