Vastgoed Dalfsen wint algehele WRZV-titel

| 18-06-2017

Vastgoed Dalfsen is vrijdag winnaar geworden van de traditionele kampioensavond van WRZV Zaalvoetbal. De ploeg moest het in de finale opnemen tegen VT Benz en was, mede door goals van Rik van Faassen, met 3-0 te sterk. Diezelfde Van Faassen werd na afloop uitgeroepen tot speler van het jaar, terwijl Alex Grafhorst keeper van het jaar werd.

Het toernooi begon in vier poules, waarvan de nummers één en twee zich plaatsten voor de kwartfinales. In die kwartfinales nam Vastgoed Dalfsen het op tegen de supporters van PEC Zwolle en won met 7-0. De halve finale werd daarna afgewerkt tegen Bola-Lah!. Deze ontmoeting bleef tot op het laatste moment spannend, maar in de slotfase moest Bola-Lah! toch het hoofd buigen: 2-1. De andere finalist kwam uit het duel tussen FC Hummel en Krijtje FC. FC Hummel was duidelijk nog een stukje fitter en behaalde door een 5-1 zege de finale. In die eindstrijd moest FC Hummel toch een nederlaag slikken. Vastgoed Dalfsen was duidelijk een maatje te groot en won door een 3-0 zege het algehele kampioenschap van WRZV Zaalvoetbal.

Na afloop van het toernooi werden de individuele prijzen uitgereikt en tevens was er een eervolle vermelding voor Bluefinger Wolves, winnaar van de Fair Play Prijs. Ook werd er nog afscheid genomen van Romano Luhukay, die gaat spelen bij eredivisionist WSV. De nieuwe WRZV-competities starten op maandag 4 en woensdag 6 september.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws