Vandas wint supporterstoernooi PEC Zwolle

| 11-06-2018

De supportersgroep Vandas heeft zondag het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van Supportersclub PEC Zwolle gewonnen. In de WRZV-hallen wist Vandas de spannende finale met 1-0 te winnen van Man Cave. Uitblinker aan de kant van Vandas was keeper Kick Duim, die foutloos keepte en het ene schot na het andere schot op doel onschadelijk maakte.

Het toernooi begon in de namiddag en de wedstrijden werden gespeeld in twee poules. In poule A werden de halve finales bereikt door het jeugdige FC Ian en Hermanos 1. FC Ian wist alle duels in haar poule te winnen en ging als nummer één door. Hermanos 1 moest in de laatste poulewedstrijd vol aan de bak tegen Z.Y.F 2 om de halve finale te bereiken. In een spannend potje zaalvoetbal wist Hermanos te winnen. FEU Zwolle kwam nipt tekort om in de prijzen te vallen.

In de andere poule waren twee teams behoorlijk aan elkaar gewaagd: Vandas en Man Cave. Beide teams wisten uiteindelijk ook de halve finales te bereiken. Supportersclub PEC Zwolle werd derde in de poule en kon vroeg gaan douchen. De eerste halve finale ging tussen Vandas en Hermanos. Al snel werd duidelijk dat de Vandas het beste spel op de mat legde en dan ook terecht een ticket voor de finale pakte. De andere finalist moest komen uit het duel tussen Man Cave en FC Ian. De jonkies wisten goed partij te bieden, maar Man Cave was te sterk en effectiever in de afwerking.

Voor veel publiek streden Vandas en Man Cave uiteindelijk om de hoofdprijs, die dus dankzij een nipte 1-0 overwinning ging naar supportersgroep Vandas. In de strijd om plek drie wist Hermanos, na strafschoppen, te winnen van FC Ian.

Voetbal, Supportersclub PEC Zwolle, WRZV-hallen, Zaalvoetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws