Vandalisme in de ‘Verstoppertjes Arena’

| 03-07-2017

De ‘Verstoppertjes Arena’ op Sportpark Marslanden is afgelopen weekend getroffen door vandalisme. “De verstopplekken en diverse materialen zijn kapot gemaakt”, vertelt verenigingsmanager Robbert Bonsink. “Deuren zijn doormidden getrapt, televisies zijn kapot gegooid, banken gesloopt en er is veel kapot glas verspreid door de arena.”

Stichting Sportpark Marslanden was hierdoor genoodzaakt om de eerste twee reserveringen voor maandagochtend te annuleren. Zo konden twee groepen van basisschool IKC Het Festival geen verstoppertje spelen in de arena. De stichting betreurt dit ten zeerste en heeft de school nieuwe speelmomenten aangeboden of een eventuele herkansing in september, wanneer de Verstoppertjes Arena terugkomt. “Het is blijkbaar niet voldoende gebleken om de arena af te sluiten met geblindeerde hekken, sloten op de hekken en een dagelijkse volle bezetting van 8.15 tot 22.00 uur, om dit tegen te gaan. Een volgende keer zullen hier helaas nog meer maatregelen voor moeten worden getroffen”, aldus Bonsink.

“Gelukkig zijn er vele positieve reacties op de Verstoppertjes Arena, waar op dit moment al 900 deelnemers volop plezier aan hebben mogen beleven!” Stichting Sportpark Marslanden laat zich dan ook niet uit het veld slaan en gaat gewoon door met dit initiatief. “De arena is weer op orde, al het kapotte glaswerk is weg en er kan weer veilig worden gespeeld in de Verstoppertjes Arena.”

Sportpark Marslanden

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws