Van Kilsdonktoernooi ook voor dames

| 05-12-2014

De 37ste editie van het Jopie van Kilsdonktoernooi kent op zaterdag 27 december ook een toernooi voor dames. Gedurende deze dag strijden verschillende zaalvoetbalteams in de WRZV-hallen om die ene felbegeerde wisselbeker, waarbij de beide toernooien gelijktijdig worden afgewerkt. “Het is een uitgelezen moment om te kijken of er in Zwolle animo is voor een damescompetitie”, vertelt WRZV-voorzitter Freddy Eikelboom.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Het Jopie van Kilsdonktoernooi is al jarenlang een vast moment op de Zwolse zaalvoetbalagenda en blijft een populair evenement. Aan de editie van 2013 deden liefst 32 teams mee en ook dit jaar hoopt de organisatie op een vol deelnemersveld. “32 Teams kunnen we hebben, maar dat is echt het maximum. Gezien het huidige aantal aanmeldingen krijgen we ook dit jaar het deelnemersveld weer vol”, zegt Eikelboom over het herentoernooi. De teams spelen in twee zalen en strijden van 9.00 tot 18.00 uur om de wisselbeker. Het vrouwentoernooi komt voort uit de wens om in de WRZV-hallen opnieuw een damescompetitie op te starten. Dit was eerder al het geval, maar uiteindelijk bleef die afdeling niet in leven. “Het uitbreiden met damesvoetbal en ook een jeugdcompetitie is onze ambitie”, weet Eikelboom.

Inschrijven voor het toernooi kan door een formulier op te halen bij de WRZV-hallen of door te mailen naar secretarisno@spmwrzvzaalvoetbal.nl. Kosten voor een team bedragen 75 euro. “Naast de strijd om de beker heeft WRZV ook sportiviteit en Fair Play hoog in het vaandel. De meest sportieve ploeg krijgt daarom na afloop de sportiviteitsprijs”, geeft de voorzitter nog mee. Voor meer informatie kun je contact zoeken met Freddy Eikelboom. Dit kan door te mailen naar bovenstaand mailadres of te bellen naar 06-12076740.

Voetbal, WRZV-hallen, Jopie van Kilsdonktoernooi, Zaalvoetbal, Freddy Eikelboom

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws