Van Hoof: ‘Wordt tijd dat we gaan scoren’

| 25-01-2018

“We hebben afgelopen zaterdag onnodig verloren, dus we gaan er alles aan doen om dat recht te zetten.” Het zijn de woorden van Berkum-keeper Dominic van Hoof, die in de uitwedstrijd bij CSV Apeldoorn hoopt op herstel. De Zwollenaren zakten in de afgelopen periode naar een achtste plaats, waardoor ze snakken naar de ommekeer.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Berkum startte de competitie fantastisch, maar de laatste wedstrijden trad er een verval in. In de laatste weken voor de winterstop werd er nog maar weinig gewonnen en ook de eerste wedstrijd na de winterstop ging verloren. In Zwolle trad Berkum aan tegen de amateurploeg van Ajax en die bleek met 1-2 te sterk. Ajax kwam na een kwartier op voorsprong, daarna bracht Ruud Wellenberg zijn ploeg weer langszij, maar na een uur waren de Amsterdammers wederom trefzeker. “We creëren steeds genoeg kansen, maar die bal moet nu eens aan de goede kant over de lijn gaan. Ons spel is nog steeds goed, het wordt tijd dat we weer gaan scoren”, stelt Van Hoof.

Tegenstander CSV Apeldoorn eindigde vorig seizoen op een keurige vierde plaats in de hoofdklasse B, maar dit seizoen gaat het een stuk moeilijker. Een moeizame start werd gevolgd door een aardige serie kort voor de winterstop, maar toch kwamen de Apeldoorners weer matig uit de break. Vorige week ging CSV Apeldoorn op bezoek bij Urk en die ploeg bleek met liefst 5-1 te sterk. Een extra domper was dat topscorer Sander Krijns met een rode kaart van het veld moest. De wedstrijd tussen CSV Apeldoorn en Berkum begint zaterdag om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter René Wijma.

VV Berkum, Voetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws