Van der Woude vertrekt bij Regio Zwolle Volley

| 16-04-2019

Maureen van der Woude vertrekt bij Regio Zwolle Volleybal. De 18-jarige volleybalster aast op een nieuwe uitdaging en heeft daarom besloten om Zwolle achter zich te laten. “Ik heb hier drie jaar gespeeld en nu is het tijd voor iets anders”, reageert Van der Woude.

© Chris Overkleeft - FotoOverkleeft.nl

De geboren Deventerse stroomde in bij VC Zwolle en ging op 15-jarige leeftijd al meetrainen met het vlaggenschip. Niet veel later maakte ze haar debuut en daarna speelde ze drie jaar lang voor Regio Zwolle Volleybal. “Het is wel gek om te vertrekken, want het is toch een beetje mijn thuis. Ik heb er ook lang over nagedacht, want het was een lastige beslissing. Maar ik wil mezelf in een andere omgeving doorontwikkelen en daarom heb ik dit besluit genomen”, zegt Van der Woude, die nog geen nieuwe club heeft gevonden. “Er zijn wel opties en wat dat betreft moet ik nu een keuze gaan maken.”

Van der Woude hoopt uiteindeljk in een grote competitie terecht te komen. “Daar wil ik de komende jaren naartoe werken. In Zwolle snappen ze dat ik op zoek ga naar een nieuwe uitdaging en ze hebben dan ook heel positief gereageerd. Ze vinden het leuk voor me en dat is fijn.”

Volleybal, Regio Zwolle Volleybal, Maureen van der Woude

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws