Van den Broek blijft, Geers trainer dames

| 26-05-2019

Pancho van den Broek is ook aankomend seizoen coach van de herenploeg van HC Zwolle. Dat nieuws maakte hij zondag bekend, net nadat hij met zijn ploeg de titel in de eerste klasse had bemachtigd. Bij de dames staat Frank Geers volgend seizoen voor de groep. Hij is op dit moment al technisch directeur bij de club.

© Annet van Raalten

Van den Broek gaat daarmee op voor zijn derde seizoen bij de Zwolse vereniging. In zijn eerste jaar degradeerde hij uit de overgangsklasse, maar een jaar later keert de club dus alweer terug op dat niveau. “We gaan nog een jaar door en daar kijk ik naar uit. Ik vind het een mooie groep en we hebben al keihard gewerkt. Het gevoel is dat je gewoon een volgende stap mee wil maken. Dat gaat ook gebeuren. In de overgangsklasse, leuk. Al vind ik het wel jammer dat de promotieklasse er nu is, want daarmee worden de onderliggende competities iets minder van niveau”, reageert de coach op zijn aanblijven.

Frank Geers vervangt Stofmeel
Bij de damesploeg van Hockey Club Zwolle wordt Frank Geers de opvolger van Roel Stofmeel. Geers is op dit moment technisch directeur van HC Zwolle, bondscoach van de vrouwen van Slowakije en sportmanager hockey op het CSE. Die laatste twee functies gaat hij combineren met het trainerschap bij HC Zwolle.

Hockey, HC Zwolle, Pancho van den Broek

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws