Vacature voor stagiair(e) Journalistiek

| 23-11-2011

Door de snelle ontwikkeling van het sportplatform www.sportiefzwolle.nl is de Stichting Sportief Zwolle op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) Journalistiek. Als stagiair(e) kom je terecht in een jong team dat met passie werkt aan het platform van Sportief Zwolle. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!

Sportief Zwolle is een stichting die door enthousiaste sportliefhebbers/-journalisten in het leven is geroepen. De stichting promoot het Zwolse sportleven in de breedste zin van het woord. Alles op het gebied van sport en beweging in Zwolle krijgt een plek en komt aan bod op de website www.sportiefzwolle.nl. De site fungeert als digitaal platform. Naast het laatste Zwolse sportnieuws biedt Sportief Zwolle tevens ruimte aan sportinformatie, sporteducatie, sportevenementen, columns en interactie.

Vacature
Als sportverslaggever van Sportief Zwolle ken je online de weg en ben je in staat om sportnieuws snel en foutloos online te zetten. Sportief Zwolle verwacht een brede belangstelling voor sport. Je gedijt in het hoge tempo van de nieuwe media en hebt gevoel voor de bezoekers die langs deze kanalen informatie zoeken. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Je kunt zelfstandig nieuwskeuzes maken. En je beheerst de Nederlandse taal natuurlijk perfect.

Achtergrond
-Internet zit in je DNA
-Een relevante opleiding op HBO-niveau
-Communicatief sterk
-Kennis van online media
-Een zelfstandige instelling
-Hands-on mentaliteit met gevoel voor humor

Wij bieden
-De kans om bij een jong initiatief betrokken te zijn
-Duur in overleg (indicatie: 3 - 6 maanden)
-Minimaal 32 uur per week
-Een leuke, informele werksfeer
-Een gepaste stagevergoeding per maand

Stuur je CV met motivatie per e-mail naar Jeroen Heethaar. Voor meer informatie over de vacature kun je tevens contact opnemen met Jeroen Heethaar via: 06-14319351.

Vacatures, Sportief Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws