Unox lanceert speciaal schaatsplatform

| 01-02-2012

Alle Zwolse schaatsliefhebbers kunnen vanaf nu - op een site van Unox - precies zien waar zij in de buurt op natuurijs kunnen schaatsen. Het is de bedoeling dat schaatsers elkaar helpen bij het vinden van een oer-Hollandse schaatsplek door hun favoriete schaatslocatie aan te melden op de site unox.nl/schaatsen.

“Als er sinds een lange tijd voor het eerst weer natuurijs ligt, rijst natuurlijk altijd de vraag waar precies geschaatst kan worden. Soms kun je in Friesland al een mooie tocht maken, terwijl de Brabantse wateren nog stromen. Fantastisch dat er nu een platform - voor en door Nederlanders - is waar je kunt zien waar je de ijzers onder kunt binden. Want er gaat natuurlijk niets boven een mooie tocht op Hollands natuurijs”, aldus wedstrijdschaatser Bob de Vries.

Unox redeneert als volgt: “Unox is als oer-Hollands merk verbonden met de Nederlandse schaatstraditie. Al jarenlang draagt Unox ijskoude wintertradities, zoals schaatsen en het nieuwjaarsduiken, een warm hart toe. Letterlijk, want schaatshelden kunnen zich tijdens en na de ijspret op traditionele wijze opwarmen met een kom dampende snert met rookworst.”

Schaatsen, Natuurijs, IJsbaan Westenholte, IJsvereniging WVF, IJsvereniging HWZ, IJsbaan Herfte-Wijthmen-Zalné

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws