Unicef Sportevent komt naar De Pelikaan

| 03-06-2015

Sportcampus de Pelikaan is op zaterdag 27 juni het decor voor het Unicef Sportevent Zwolle. Onder het motto ‘sporten hier, voor sporten daar’ wordt er op die dag geld ingezameld voor het project Voetbal voor Water in Ghana, Kenia en Mozambique. “Het is een sportieve dag voor de hele familie”, meldt de organisatie.

Het Unicef Sportevent Zwolle wordt georganiseerd door het Unicef-team Zwolle en doet dat in samenwerking met Sportcampus de Pelikaan en de Calo-opleiding van Hogeschool Windesheim. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende sporten, waaronder voetbal, hockey, tennis en volleybal. “Op deze dag zijn verschillende prominente sporters en trainers aanwezig. Denk hierbij aan de tophockeyers Jaques Brinkman en Maxime Kerstholt. Maar ook voetbalcoach Art Langeler is van de partij.” Het programma begint met verschillende clinics, gegeven door professionele trainers en experts. Na de lunch worden er mini-toernooitjes georganiseerd. “Dan kan iedereen het in de praktijk brengen.”

Voor het Unicef Sportevent moet je minimaal 6 jaar zijn. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 10 euro, terwijl volwassenen 15 euro betalen. “De kosten zijn inclusief deelname aan de clinics en het mini-toernooi. Lunch en consumpties zijn voor eigen rekening”, aldus de organisatie. Voor meer info en het programma zie de speciale site van Unicef. Inschrijven voor de verschillende activiteiten kan op de dag zelf.

Unicef, Hogeschool Windesheim, Sportcampus de Pelikaan

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws