Ulu Spor wint maar net van de hekkensluiter

| 10-03-2019

Ulu Spor heeft zondag in een doelpuntrijk duel afgerekend met hekkensluiter Aengwirden. De Zwolse vierdeklasser had alle moeite om de rode lantaarndrager van zich af te schudden, maar uiteindelijk stond er na negentig minuten toch een 4-3 zege op het bord.

© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie

Trainer Kamil Tasdan is duidelijk: hij had vooraf een aanzienlijk makkelijker duel verwacht. In de eerste helft leek die gedachte nog wel waarheid te worden, want door treffers van Mehmet Dede en Nehir Yildirim stond er binnen een kwartier een 2-0 voorsprong op het bord. “Dan hoop je in de tweede helft uit te lopen naar 3-0 en 4-0, maar het was van ons gewoon een hele slechte wedstrijd. Dat kwam vooral door het weer, want het was niet mogelijk om goed combinatievoetbal te spelen. In twee minuten tijd maakte Aengwirden de 2-1 en de 2-2, waarna we het lastig hadden”, analyseert trainer Kamil Tasdan.

Ulu Spor kreeg het wel voor elkaar om opnieuw een marge van twee op te bouwen. Güntaç Akkaya maakte een kwartier voor tijd de 3-2 en even later zorgde Dede voor de 4-2. Tasdan: “In de negentigste minuut maakten zij toch weer de 4-3, waardoor het in de blessuretijd heel spannend werd. We hadden nog zo de 4-4 tegen kunnen krijgen, maar het had ook 5-3 kunnen worden. We hebben gewonnen, al had ik het echt makkelijker verwacht. Ik kan de jongens alleen niets verwijten, want het weer was echt heel erg slecht.”

© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie
Voetbal, Ulu Spor, Kamil Tasdan

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws