Ulu Spor vindt in Jan Verheijen nieuwe trainer

| 21-06-2019

Jan Verheijen is aankomend seizoen trainer van Ulu Spor. De ervaren oefenmeester wordt daarmee de opvolger van Kamil Tasdan, die in totaal liefst zes seizoenen voor de groep stond bij de Zwolse zondagclub. “We dachten eigenlijk dat het niet haalbaar was”, zegt bestuurslid Sener Turkeri over de komst van Verheijen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Ulu Spor en Tasdan gingen uit elkaar, waarna de vereniging verder wilde met Güntaç Akkaya en Hakan Yildirim. Dat duo zag het echter niet zitten om al in te stappen, waardoor Ulu Spor doorschakelde. Het kwam terecht bij Verheijen. “Al snel bleek dat het toch wel haalbaar was om Jan aan te trekken en daarna is het vlot gegaan. We waren er al enkele weken zo goed als uit, maar vrijdag zijn de puntjes op de i gezet. We zijn er hartstikke blij mee en gaan aankomend seizoen voor de bovenste plaatsen in de vierde klasse”, stelt Turkeri, die met Verheijen een ervaren man in huis haalt. Zo was hij in Zwolle actief voor Zwolsche Boys, Dieze West en ZAC en trainde hij buiten de stad meerdere clubs.

Flink aantal nieuwe spelers
De opmars van Ulu Spor wordt ingezet met een selectie die flink is versterkt. Zo komt Razi Kanseyo over van WVF, terwijl ook Huseyin Karadeniz (Be Quick '28) en Catagay Kiracti (Dieze West) Ulu Spor komen versterken. Daarnaast krijgt de Zwolse club de beschikking over Mert Turkeri (La Premiére Almelo), Ismail Cagatay (SV Almelo), Hakan Peynircioglu (SV Almelo), Chávez Keyser (Luctor et Emergo) en Noah van den Akker (ONS Sneek).

Voetbal, Ulu Spor, Jan Verheijen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws