Tyfoon Meisjes B2 bij winst zeker van titel

| 24-02-2012

Het is zaterdag jeugdhandbaldag bij handbalvereniging Tyfoon. In sporthal De Marke spelen alle jeugdteams vanaf 15.30 uur een thuiswedstrijd en de meisjes van de B2 spelen zelfs zaterdag hun kampioenswedstrijd. In een onderlinge confrontatie met nummer twee Overwetering B2 zijn zij bij winst officieel kampioen in hun competitie.

Voor het eerst en voor het laatst spelen alle jeugdteams van Tyfoon zaterdag achter elkaar een thuiswedstrijd. Om 15.30 uur bijt het gemengde team van de D1 het spits af tegen CVO D2 uit Vaassen. Vervolgens is het de beurt aan de C1, eveneens gemengd, die uitkomt tegen koploper LHC C1 uit Lemelerveld en begint meisjes B1 om 17.00 uur als koploper aan de wedstrijd tegen Overwetering B1. De meisjes van de B2 beginnen om 17.55 uur aan hun kampioenswedstrijd, gevolgd door de laatste wedstrijd van de dag. De jongens van Tyfoon A1 spelen om 18.50 uur tegen Erica '76 A1.

Er is zaterdag van alles te zien in sporthal De Marke. Van de jongste jeugd tot de oudere jeugd, alle jeugdleden komen langs. "Voor alle handballers en handbalsters, ouders en andere supporters is het een uitstekende mogelijkheid om ook eens de andere teams aan te moedigen." Naast de wedstrijden zal er ook een verloting worden gehouden, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Handbal, SV Tyfoon

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws