Twee Zwolse profs in Omloop IJsseldelta

| 31-05-2011

Janneke Kanis en Geerike Schreurs zijn de twee Zwolse profs die zaterdag aan de start van de zevende Omloop van de IJsseldelta verschijnen. Schreurs rijdt voor het Dolmans Landscaping Wielerteam, terwijl Kanis uitkomt voor WV Noordwesthoek. Normaal rijdt de 26-jarige renster voor Nederland Bloeit, maar die ploeg zal in Zwolle niet aanwezig zijn. Het AA Drink Cycling Team doet wel mee, maar zonder Kirsten Wild en Marijn de Vries.

De Omloop van de IJsseldelta, georganiseerd door Noordwesthoek en Hanzerenners Zwolle, wordt op zaterdag 4 juni verreden. Naast een koers voor elite dames en vrouwen B, is er ook een wedstrijd voor junioren vrouwen, nieuwelingen meisjes en amateurs A bij de heren. In die laatste categorie maken De Hanzerenners en Team Simfiz uit Zwolle hun opwachting. De koers heeft de start en finish in de Zwolse wijk Stadshagen. De renners en rensters doorkruisen bijna de gehele polder van Mastenbroek.

Wielrennen, Kirsten Wild, Salverda Omloop van de IJsseldelta, Janneke Busser-Kanis, Marijn de Vries, Hanzerenners Zwolle, Team Tegenkracht, Geerike Schreurs

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws