Twee interlands en NK tafeltennis in Zwolle

| 21-02-2018

Zwolle fungeert de komende week als de tafeltennishoofstad van Nederland. Op dinsdag 27 februari speelt zowel het Nederlands herenteam als het Nederlands damesteam een interland in het Landstede Sportcentrum. En op zaterdag 3 en zondag 4 maart staat in datzelfde Theater van de Sport het NK tafeltennis op het programma.

© Annet van Raalten

De week vol toptafeltennis start op dinsdag 27 februari met een bijzondere gebeurtenis, want voor het eerst staat er een unieke, dubbele thuisinterland op het programma. In aanloop naar het EK voor teams in 2019 speelt het Nederlands herenteam tegen Montenegro. Op hetzelfde moment, in dezelfde hal, nemen de Oranje-dames het op tegen Italië. Beide wedstrijden beginnen om 19.30 uur. Voor sportliefhebbers een unieke kans om de beste spelers en speelsters van ons land live in actie te zien. Voor 5 euro kan het publiek genieten van nationale toppers als Li Jie, Britt Eerland en Rajko Gommers. Tickets zijn te bestellen via deze link.

Diezelfde Nederlandse toppers zijn een paar dagen later opnieuw actief in het Landstede Sportcentrum, want vanaf zaterdag 3 maart 10.00 uur wordt er gestreden om het Nederlands kampioenschap. Rajko Gommers verdedigt zijn titel in het heren enkelspel en Li Jie begint als Nederlands kampioen bij de vrouwen aan het toernooi. Ook worden de prijzen verdeeld in de categorieën herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Per dag zijn er tickets voor dit evenement te koop vanaf 6,50 euro. Een passe-partout voor twee dagen spektakel is te verkrijgen vanaf 10 euro. Tickets zijn te bestellen via de site van het NK tafeltennis.

Tafeltennis, Landstede Sportcentrum

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws