TT Zwolle start samenwerking met Smash

| 24-06-2013

Tafeltennis Zwolle en het Hattemse TTV Smash ’70 gaan met ingang van de najaarscompetitie 2013 intensief samenwerken. Jeugdspelers van beide clubs, uitkomend op landelijk- en hoofdklasseniveau komen het nieuwe seizoen uit onder de vlag van TT IJsseltop.

Het doel van deze samenwerking is volgens beide verenigingen het versterken van jeugdtafeltennis in de regio. “Door doordeweeks en tijdens trainingsstages in de vakanties samen te trainen, willen we elkaar en de spelers sterker maken”, legt Marc Noorda van Tafeltennis Zwolle uit. Marthijn van der Wal vult aan. “We gaan spelers een goede tafeltennisopleiding bieden. Beide verenigingen hebben door samen te werken alle benodigde faciliteiten in huis om spelers op te kunnen leiden tot de regionale en uiteindelijk zelfs landelijke top.” Naast deze samenwerking blijven de twee clubs ook hun eigen jeugdleden werven en opleiden. Zodra spelers een hoog niveau bereiken, komen deze in aanmerking voor de overstap naar TT IJsseltop.

TT IJsseltop is nog zoekende naar één of meerdere sponsoren om de samenwerking te ondersteunen. “Bedrijven en/of instanties die dit initiatief willen ondersteunen zijn van harte welkom”, laten de twee verenigingen weten. Zij kunnen hun interesse kenbaar maken via een e-mail naar aukeno@spmvanselling.net. In de week van 12 augustus start de samenwerking in de praktijk. TT IJsseltop begint dan met de voorbereiding op het nieuwe seizoen middels een trainingsweek.

Tafeltennis, Tafeltennis Zwolle, Tafeltennis IJsseltop

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws