Triade weer van start met jeugdtrainingen

| 29 Dagen geleden.

Triatlonvereniging Triade start op woensdag 3 april weer met het geven van trainingen aan jeugd. “Elke woensdag van 18.30 tot 19.30 uur trainen we bij het Schagen Wielerparcours in Stadshagen. De trainingen gaan door tot eind september”, vertelt Olga Appelo namens Triade.

© Jan Burgman Fotografie

“We gaan lopen, waarbij wij veel aandacht besteden aan loopscholing. We gaan fietsen, met veel aandacht voor fietsbeheersing. En we gaan soms - bij warm weer - ook het water in”, zegt Appelo. “Natuurlijk gaan we ook veel oefenen met wisselen, want juist de combinatie van al deze sporten maakt triatlon zo leuk.” Om mee te doen aan een training is het handig om hardloopschoenen, een fiets en een helm (verplicht!) mee te nemen. Voor leden van Triade en ZV 44 is deelname gratis. “Je kunt ook altijd eerst een paar keer komen kijken om te ondervinden of het wat voor jou is.”

De jeugdafdeling van Triade werkt nauw samen met zwemvereniging ZV 44 uit Zwolle. Bij ZV 44 kunnen jonge triatleten werken aan hun zwemtechniek en -conditie. In de zomerperiode zijn er ook zwemtrainingen in het open water. Mail voor meer informatie naar: jeugdno@spmtvtriade.nl.

Triade, ZV 44

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws