Tractor Pulling dit jaar over twee dagen

| 12-11-2014

De Salland Olie Tractor Pulling kent dit jaar voor het eerst een programma over twee dagen. In de IJsselhallen Zwolle begint de 32ste editie van het spektakel al op vrijdagavond 23 januari, waarna er ook een dag later nog ronkende motoren te bewonderen zijn. “De wedstrijden staan internationaal hoog aangeschreven”, zo meldt de organisatie.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Bij Indoor Tractor Pulling is het de bedoeling om de zogenaamde sleepwagen zo snel en zo ver mogelijk over de baan naar het einde te trekken. Nieuw in het programma is de vrijdagavond. Dan wordt vanaf 18.00 uur TREKKER-Live verreden, waarbij er ook spectaculaire shows en demo’s worden gehouden. Een dag later worden er vervolgens twee sessies verreden. De eerste sessie start om 11.00 uur met de mini-unlimiteds, de light Modifieds, de light superstocks en de heavy Modifieds, waarna om 18.00 uur de tweede sessie van start gaat. Eerst is het dan de beurt aan de Two Wheel Drives en de Modifieds, terwijl de dag traditioneel wordt afgesloten met de spectaculaire Superstocks.

Het evenement in de IJsselhallen is populair bij liefhebbers uit binnen- en buitenland. Twee dagen lang genieten zij van enerverende wedstrijden, die spannend blijven tot de laatste ‘pull’. De kaartverkoop voor de Salland Olie Tractor Pulling is inmiddels van start en gaat via www.indoortractorpulling.nl en alle Primera-vestigingen. “Uit ervaring blijkt dat vooral de sessie van zaterdagavond snel uitverkocht raakt, dus wees er rap bij”, geeft de organisatie nog mee.

IJsselhallen, Tractor Pulling

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws