Tourspel: Alle 176 renners Tour bekend!

| 02-07-2019

Alle 176 wielrenners die zaterdag 6 juli van start gaan in editie 106 van de Tour de France zijn bekend. De 22 deelnemende ploegen hebben hun selectie bekend gemaakt en dus is dit het ideale moment voor alle deelnemers van het Sportief Zwolle Tourspel 2019 om de balans op te maken.

Bevat jouw ploeg nog renners die niet deelnemen aan de Tour? Voer dan snel de laatste wijzigingen door! In het Sportief Zwolle Tourspel 2019 begeef jij je bijna ín de koers. Stel jouw eigen ploeg van twaalf renners samen en strijd met andere Zwollenaren om de titel ‘Tourkenner van Zwolle’. De hoofdprijs is ook dit jaar een fantastische retro stadsfiets. En wat te denken van de tweede prijs: een bikefitting ter waarde van 175 euro van DuursportLab Zwolle. Voor de nummer drie ligt een cadeaubon ter waarde van 100 euro van FuturumShop klaar.

Wil jij kans maken op de fiets? Doe dan snel mee. Deelname is gratis, maar wees op tijd. De Tour wacht op niemand! Tot zaterdag 6 juli 10.00 uur krijg je van Sportief Zwolle de tijd een ploeg van twaalf renners te formeren. Daarna is de inschrijving gesloten en is het als een zenuwachtige ploegleider afwachten hoe jouw twaalf renners het er vanaf brengen. Spanning en sensatie. Volg de Tour weer met die extra dimensie door mee te spelen op tour.sportiefzwolle.nl.

Tourspel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws