Tour de Countus op vrijdag 26 september

| 29-08-2014

Countus Zwolle organiseert vrijdag 26 september voor de vierde keer de Tour de Countus; de toertocht met een missie. In deze netwerktour fietsen ondernemers samen voor Tegenkracht, Stichting Kanker en Sport. Met zes groepen start de tour bij het hoofdkantoor van Countus in Zwolle richting Staphorst.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Sinds de eerste editie van de Tour de Countus is het aantal deelnemers fors gegroeid. In 2011 deden er zo’n dertig sportievelingen mee, terwijl er dit jaar naar verwachting zo’n honderd ondernemers de 60 of 80 kilometer. De tour eindigt op het hoofdkantoor van Countus in Zwolle, waar het harde fietsen wordt beloond met een stevige maaltijd. Ondernemers doen kosteloos mee en kunnen na de tour een zelfgekozen bedrag doneren ten behoeve van Tegenkracht. Vorig jaar was de Tour de Countus goed voor ruim 3.000 euro, een bedrag dat de organisatie dit jaar uiteraard graag wil overtreffen.

Voor ondernemers is de Tour de Countus niet alleen een mogelijkheid om te fietsen voor een fantastisch doel, ook is de tour een leuke en ontspannen manier om hun netwerk uit te breiden. Tijdens de tocht wordt er regelmatig gerouleerd binnen de groep, zodat je telkens naast iemand anders fietst. Ook na de tour is er mogelijkheid om verder met elkaar in gesprek te gaan. Kijk voor meer info op www.countus.nl.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
Wielrennen, Fietsen, Stichting Tegenkracht, Tour de Countus

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws