Topvolleybal Zwolle vergeet te winnen van SSS

| 28-02-2019

Coníche Topvolleybal Zwolle heeft donderdagavond slechts een punt overgehouden aan het thuisduel met Advisie/SSS. De Zwollenaren kregen volop kansen om de zege over de streep te trekken, maar uiteindelijk werd er na een heuse thriller met 2-3 verloren: 25-22, 26-28, 25-20, 13-25 en 13-15.

© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie

De Zwolse heren kregen in het Landstede Sportcentrum best wat kansen op een positief resultaat. De eerste set werd met 25-22 gewonnen en ook in set twee leek de zege naar Zwolle te gaan. Toch werd die set met 26-28 verloren. Maar daarna wist de thuisploeg de rug weer te rechten. Er volgde een 25-20 setwinst en daarmee werd een punt veiliggesteld, maar meer dan dat werd het niet. De vierde set ging met 13-25 naar SSS, terwijl de vijfde en tevens beslissende set met 13-15 voor de bezoekers was.

Thijs van Noorden was na afloop van het duel te spreken over de prestatie van zijn ploeg, maar had het tegelijkertijd over een domper. “Natuurlijk, want dit is een finale en finales wil je winnen. Boven de twintig lukte het niet om sommige dingen goed te blijven doen en dat is helaas beslissend. Maar we hebben een puntje gepakt en die kan misschien nog belangrijk zijn”, weet Van Noorden, die hoopt dat Topvolleybal in de resterende drie wedstrijden hetzelfde kan brengen als tegen SSS. “We gaan alles geven, want meer dan dat kun je niet doen. Deze wedstrijd liet zien dat we veel progressie hebben gemaakt.”

Volleybal, Landstede Sportcentrum, Topvolleybal Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws