Topsport Overijssel start online veiling

| 10-03-2010

Stichting Topsport Overijssel heeft woensdagmiddag tijdens het evenement People’s Business 2010 het startschot gegeven van een online veiling. Topkavels zijn onder andere VIP-kaarten voor sportwedstrijden, een meet and greet met Hennie Spijkerman én een shirt van Luis Suarez (gesigneerd door de Ajax-selectie). De opbrengsten van de veiling worden gebruikt voor het ondersteunen van talentvolle sporters. De veiling is te vinden via www.bva-auctions.com en duurt tot maandag 15 maart.

Omdat de leidende thema’s van Peolple’s Business dit jaar Innovatie en Talentontwikkeling waren, had de organisatie de samenwerking gezocht met Topsport Overijssel. Via de stichting werd contact gelegd met een aantal interessante sprekers uit de sportwereld die graag hun medewerking wilden verlenen, zoals Toon Gerbrands, Gerard Marsman en Rico Schuijers.

Uiteraard was Topsport Overijssel ook zelf aanwezig met een stand om contacten te leggen met bedrijven die de stichting zouden kunnen helpen in de ondersteuning van talenten. Diverse topsporters verleenden hun medewerking zoals Esmé Kamphuis, Andrea Bosman, Kirsten Wild, Melissa Meulenbelt en Casper Boom. Bezoekers konden onder andere deelnemen aan een Wii-challenge en genieten van demonstraties door het Judoteam Bijsterbosch en acrogymnasten Charéll Phijffers en Ellen Vorsselman.

Kirsten Wild, Esmé Kamphuis, Hennie Spijkerman, Stichting Topsport Overijssel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws