Toppers present bij Indoor Tractor Pulling

| 03-01-2018

Voor liefhebbers van tractorpulling is het vrijdag 26 en zaterdag 27 januari weer twee dagen lang genieten geblazen in de IJsselhallen. Op de vrijdag klinkt om 18.00 uur het startschot voor Trekkerweb Indoor Farmstock. En op de zaterdag gaat om 11.00 uur de jaarlijkse Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling van start.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Op vrijdag 26 januari binden de sport- en supersporttractoren de strijd met elkaar aan tijdens Trekkerweb Indoor Farmstock. En een dag later staat de 35ste editie van Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling op het programma en komen de deelnemers uit de Grand National-klassen aan bod. De eerste sessie (11.00 uur) start met de Mini Unlimiteds, Light Modifieds, Light Superstocks en tot slot de Unlimiteds. De tweede sessie (18.00 uur) gaat van start met de Two Wheel Drives, Modifieds en als afsluiter de Alky-Superstocks.

Met deelnemers uit onder meer Nederland, Groot Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen en Italië is de top van Europa aanwezig. Uit Denemarken komt Kristian Pallesen met de hagelnieuwe Indifferent Deere de superstock-klasse versterken. Na bijna twee jaar bouwen zal de ‘maiden run’ in Zwolle plaats vinden. De Aftermath van Dan Whittingham (Groot-Brittannië) komt ook voor de eerste keer naar Zwolle. En wel voor deelname in de Light Modified-klasse en de Modified-klasse. Meer informatie en kaartverkoop: www.indoortractorpulling.nl.

IJsselhallen, Tractor Pulling

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws