Topduel in teken ‘Linda tegen melanoom’

| 29-02-2016

Voor Landstede Volleybal staat zaterdag 5 maart de laatste reguliere wedstrijd van de competitie op het programma. In het eigen Landstede Sportcentrum neemt de Zwolse ploeg het vanaf 20.00 uur op tegen Seesing Personeel | Orion. Sportief gezien een belangrijk duel, aangezien beide teams graag als nummer twee beginnen aan de play-offs om de landstitel. Maar het draait zaterdag niet alleen om de tweede plaats, want het volleybalduel staat tevens in het teken van de stichting ‘Linda tegen melanoom’.

© Chris Overkleeft - FotoOverkleeft.nl

Op 7 februari 2011 overleed Linda van der Valk op 31-jarige leeftijd aan de gevolgen van de vreselijke ziekte melanoom. Linda’s laatste wens: ‘Zorg dat je blijft vechten voor andere mensen met deze ziekte!’ Op 21 februari 2011 is met de oprichting van de stichting ‘Linda tegen melanoom’ aan die wens gehoor gegeven. De stichting zet zich nu al vijf jaar in om geld in te zamelen voor het gevecht tegen deze agressieve kankersoort. Ook zaterdagavond tijdens de confrontatie tussen Landstede Volleybal en Seesing Personeel | Orion zamelt de stichting geld in voor ‘Linda tegen melanoom’ en wel door met de collectebus rond te gaan. Maar daar blijft het niet bij. Wensink Zwolle, de mobiliteitspartner van Landstede Volleybal, stelt speciaal voor dit goede doel namelijk voor één dag een Ford Mustang beschikbaar.

“De Ford Mustang komt zaterdag op het center court van het Landstede Sportcentrum te staan en als bezoeker van de wedstrijd maak jij - door middel van een verloting - kans op een mooie rit in een dergelijke fraaie auto”, meldt Landstede Volleybal. “De opbrengst van de verloting gaat volledig naar ‘Linda tegen melanoom’. Dus kom zaterdag naar de interessante volleybalstrijd om plek twee, steun de stichting en maak kans op een dag lang rondrijden in een Ford Mustang! Zie jij geen kans om naar de wedstrijd te komen, maar wil jij de stichting wel steunen? Ga dan naar www.stichtinglindategenmelanoom.nl en wordt donateur. Elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd!” De wedstrijd tussen Landstede Volleybal en Orion begint zaterdag om 20.00 uur.

Landstede Volleybal, Volleybal, Landstede Sportcentrum

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws