Tom van den Boogaard terug naar Taurus

| 03-06-2016

Tom van den Boogaard komt aankomend volleybalseizoen weer uit voor SV Land Taurus. De 24-jarige passer/loper speelde de afgelopen twee seizoenen nog in het shirt van Landstede Volleybal, waarmee hij onder andere de beker en het landskampioenschap won. Met zijn overstap naar Taurus keert Van den Boogaard terug op het oude nest, aangezien hij eerder ook al uitkwam voor de club uit Houten.

© Annet van Raalten

Van den Boogaard genoot zijn jeugdopleiding ook al bij Taurus, maar eenmaal senior vertrok hij naar Martinus. Via Dynamo en SSS keerde hij toch weer terug in Houten, maar vervolgens maakte hij de overstap naar Landstede Volleybal. In Zwolle won hij in zijn eerste seizoen de nationale beker en het landskampioenschap, maar het tweede seizoen was minder succesvol. Van den Boogaard kampte zelf lange tijd met een schouderblessure, waardoor hij amper in actie kwam. Aan het einde van het seizoen maakte Van den Boogaard wel weer deel uit van de ploeg, maar het uitbreiden van de prijzenkast lukte niet meer. In de finale van de beker werd er verloren van Abiant Lycurgus, terwijl in de strijd om het landskampioenschap de halve finale het eindstation was.

Zoodsma naar Zwitsterland
Ook Rutger Zoodsma heeft inmiddels een nieuwe club gevonden. De 2.06 meter lange middenman speelde één seizoen in het shirt van Landstede Volleybal en maakt nu de overstap naar Burgerstein Vitamine Jona Volleybal uit Zwitserland. Die club speelde afgelopen seizoen in de hoogste Zwitserse competitie, waarin het uiteindelijk als laatste eindigde.

Landstede Volleybal, Volleybal, Tom van den Boogaard, Rutger Zoodsma

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws