Thoriaan Eric van den Ham pakt derde titel

| 17-06-2018

Voor het derde jaar oprij heeft Eric van den Ham van THOR Zwolle de titel gepakt op de korte survivalrun. Bij de afsluitende wedstrijd van de nationale competitie in Harreveld zegevierde de Zwollenaar in de leeftijdscategorie 40-plus opnieuw. Dankzij zijn derde opeenvolgende titel in de leeftijdscategorie 40-plus blijft de beker definitief in Zwolle.

De wedstrijd in Harreveld was de laatste van maar liefst twintig wedstrijden. De run werd gekenmerkt door een afwisselend parcours met veel zware en technische hindernissen. Aan het einde moest een taaie combinatiehindernis over het water worden bedwongen, om te eindigen in een hele lange straat met allerlei klimhindernissen. Naast Eric van den Ham mocht ook clubgenoot Thom van Capellen in Harreveld het podium beklimmen. Op de middenlange survivalrun van 14 kilometer liep hij de hoofdprijs nét mis. De Thoriaan moest zich in een zeer sterk deelnemersveld tevreden stellen met een tweede plek.

Al met al kijkt THOR Zwolle terug op een zeer geslaagd seizoen. Op de lange survivalrun eindigde Alexander van Dalfsen op een keurige dertiende plaats. Dries Kelderman, Thomas Bervoets en Thom van Cappellen schaarden zich op de middenlange surivalrun bij de top dertig van Nederland. En het meest succesvol was THOR Zwolle op de korte survivalrun, met mooie eindklasseringen tot gevolg: Eric van den Ham (8), Jurrian van Dam (9), Job Wille (13), Harm-Jan Sietsma (17), Nick Elshof (18), Hugo-Martijn de Vries (24) en Arjan Fuite (29).

Survival, THOR Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws