THOR Zwolle organiseert eigen ThorRun

| 05-05-2017

Survivalrun THOR Zwolle organiseert op zaterdag 1 juli de ThorRun. Over een afwisselend parcours kunnen de deelnemers kiezen uit afstanden van 3 kilometer en 6,5 kilometer. Er wordt individueel gelopen, maar ook in koppels, teams van vier en zelfs als combinatie ouder-kind. “Het aantal plaatsen is beperkt, maar inschrijven kan nog”, laat THOR weten.

Het parcours van de ThorRun gaat over gras, bospaden, grindpaden en af en toe door water. Op het parcours van 3 kilometer kom je 22 hindernissen tegen, waarvan enkele pittig zijn. Op het parcours van 6,5 kilometer wordt er iets meer gevraagd. Er volgen af en toe meerdere hindernissen kort op elkaar of er moet extra ballast worden meegenomen. “De start en de finish van de run zijn bij de huidige trainingslocatie van THOR aan de Weteringkade. Op deze locatie valt veel te zien. De atleten starten hier, moeten veel hindernissen nemen en komen daar ook weer terug. Onderweg is iedereen per fiets erg goed te observeren. Naast de hardlooproutes kan er prima gefietst worden”, meldt THOR.

Ouders die hun kind en zichzelf een onvoorwaardelijk moment van aandacht gunnen, kunnen kiezen voor de ouder-kind run. Een ouder mag samen met één of twee kinderen (8 tot 12 jaar en zwemdiploma) het parcours van 3 kilometer en 22 hindernissen afleggen. Kinderen vanaf 12 jaar, die goed kunnen rennen en klimmen, doen mee aan de kidsrun over 6,5 kilometer en 40 hindernissen. “Net als de volwassenen!” Inschrijven voor de ThorRun kan via www.thorrun.nl.

Survival, THOR Zwolle, ThorRun

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws