Thomas Bruns op huurbasis naar PEC Zwolle

| 3 Maanden geleden.

PEC Zwolle kan per direct beschikken over de diensten van Thomas Bruns. De 27-jarige middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van Vitesse, waar hij twee jaar geleden neerstreek. “Ik wil bij PEC Zwolle het plezier in het voetbal weer terugvinden”, stelt de middenvelder.

© PEC Zwolle Media

Bruns maakte bij Heracles Almelo zijn debuut op het hoogste niveau en maakte twee jaar geleden de overstap naar Vitesse. Daar werd hij nooit een vaste waarde, waardoor hij vorig seizoen al werd verhuurd aan FC Groningen. In het noorden speelde hij onder andere samen met Iliass Bel Hassani en bij Heracles werkte hij onder trainer John Stegeman. “Sinds mijn vertrek uit Almelo hebben we altijd contact gehouden. Dus ook toen hij de overstap maakte naar PEC Zwolle hebben we met elkaar gesproken. Het voelt goed om weer met hem samen te gaan werken”, reageert Bruns op zijn overgang naar Zwolle.

Technisch manager Mike Willems geeft aan dat Bruns al geruime tijd op de radar stond. “Thomas volgen wij natuurlijk al geruime tijd. Hij heeft in het verleden laten zien een echte teamplayer te zijn. Bij Vitesse kwam hij te weinig aan spelen toe, maar vorig seizoen bij FC Groningen bloeide hij weer op. De Thomas Bruns zoals we hem daar hebben zien spelen, is voor onze club zeker een aanwinst.”

Voetbal, Eredivisie, PEC Zwolle, Mike Willems, Thomas Bruns

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws