Thijs van Noorden blijft bij Topvolleybal

| 06-07-2018

Thijs van Noorden maakt ook aankomend seizoen deel uit van de selectie van Coníche Topvolleybal Zwolle. De 33-jarige speler/coach moest lang nadenken om tot een besluit te komen, maar heeft toch besloten om te blijven. “Het was geen afweging tussen wat ik het leukst vond. Ik heb een gezin en dan moet je zorgen dat er voldoende brood op de plank komt”, vertelt Van Noorden.

De volleyballer is één van de initiatiefnemers van het zelfsturende team. Hij is trots op wat er tot dusver is neergezet. “Onze droomambitie blijft staan. Ik heb een aantal aanbiedingen gehad, maar dat zie ik dan maar als compliment. De weg die we zijn ingeslagen is heel bijzonder en ik zou niet willen missen hoe deze reis verder gaat. Ik zie meer dan genoeg kansen en mogelijkheden om mijn gezin te kunnen onderhouden. Ik blijf werkzaam bij het CSE in Zwolle, waar ik samen met collega's Wilfried Groothuis en Redbad Strikwerda dagelijks met ambitieuze jeugd werk. Daarnaast start ik bij het RTC in Almelo met een groep jongens onder 14 jaar.”

Met het aanblijven van Van Noorden staat de teller qua spelers op tien. Er wordt nog gezocht naar een spelverdeler en verder is er ruimte voor spelers uit het tweede team. “Het is ook gelukt om onze staf uit te breiden. Niemand is officieel de hoofdcoach, maar bij wedstrijden staat Gerard van Vliet op die manier op het formulier. Daarnaast zijn we bijna rond met een ervaren fysieke trainster en een gedreven teammanager”, weet Van Noorden.

Volleybal, Thijs van Noorden, Topvolleybal Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws