Tennisvereniging PAF zet deuren open

| 25-03-2014

Tennisvereniging PAF organiseert zaterdag als laatste Zwolse vereniging een open dag in het kader van de Open Tennisdagen. Zes andere Zwolse clubs hielden afgelopen zaterdag al open huis. PAF koos er voor om de deuren een week later open te zetten. Geïnteresseerden kunnen op Sportpark Marslanden van 10.00 tot 15.00 uur kennis maken met de tennissport.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Belangstellenden kunnen zaterdag vrijblijvend en op een laagdrempelige manier kennis maken met de vereniging en de sport. “Zo wordt er zaterdag een tennisclinic gegeven en kunnen de bezoekers genieten van het ouder-kind toernooi. Dat is bij ons een jaarlijkse traditie”, zegt Cor-Jan Bruggeman, voorzitter van de technische commissie. “Wij willen bijdragen aan het promoten van de sport. Tennis is een uitdagende verenigingssport, voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is het gezond, ontspannend en altijd gezellig”, weet Bruggeman. Voor meer informatie kun je kijken op www.tvpafzwolle.nl.

Open Tennisdagen
De open dag van TV PAF maakt onderdeel uit van de landelijke Open Tennisdagen. Deze dagen zijn een initiatief van de KNLTB en de verenigingen. Zo'n vijfhonderd verenigingen in het hele land doen mee aan het initiatief en nodigen mensen uit om een kijkje op het tennispark te komen nemen. Voor een overzicht van alle deelnemende clubs en hun programma kun je kijken op www.opentennisdagen.nl.

PAF, Tennis, Sportpark Marslanden

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws